PIZZA & GRILL ZORRO

PIZZA & GRILL ZORRO vers en met zorg voorbereid

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 244 beoordelingen
21 jun 2021 om 0:03 Snelle bezorging. Eten is nog heel heet. Super lekker
20 jun 2021 om 18:15 de pizza was heerlijk wij kregen het niet op zoveel
19 jun 2021 om 17:49 Prima pizza en heerlijke lamuchan
17 jun 2021 om 15:34 Snel geleverd, vriendelijke service en goede pizza's die ook al voorgesneden waren!
16 jun 2021 om 21:26 Eten werd later bezorgd als gemeld. Ook miste de knoflooksaus waar ik extra voor heb betaald...
14 jun 2021 om 11:35 Ik had een pizza en mijn vrouw een Turkse pizza. Allebei heel smakelijk. Mijn pizza was eigenlijk te veel voor 1 persoon, of je moet erg veel trek hebben.
3 jun 2021 om 20:49 Deze keer weer eens een lekker pizza gehad van Zorro! Goed en rijkelijk belegd , heerlijke bodem en snel bezorgd. Vorige keren waren echt matig . Daarom bij deze een positieve beoordeling.
3 jun 2021 om 9:28 Snelle bezorging en goede pizza’s!
24 mei 2021 om 19:48 Prima pizza maar iets nauwkeuriger kijken wat er besteld wordt. 4 fromage met extra salami besteld , helaas geen salami, andere pizza zonder champignons besteld, helaas met champignons. Ondanks dit gewoon lekkere pizza’s en brengmoment bijna op de minuut
20 mei 2021 om 7:32 Snelle bezorging en lekker eten
16 mei 2021 om 9:46 Eten werd bezorgd in een grote warmhoudbox en stoomde er nog over! Heerlijk gegeten, top kwaliteit. Bezorger was 10 minuutjes later dan gepland maar dit was geen probleem voor ons. Wij gaan hier zeker nog eens bestellen.
7 mei 2021 om 8:29 Het eten was redelijk een beetje verbrandt. Dan smaakt het dus niet zoals het zou moeten. De bezorging was uitstekend en netjes